Новообраний президент України Володимир Зеленський 9 травня у мережі опублікував зворушливий пост, присвячений Дню перемоги над нацизмом.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Команда Зеленського".

"Сьогодні я на могилі свого діда Семена Івановича Зеленського. Він пройшов усю війну і залишився назавжди в моїй пам'яті одним з тих героїв, які захистили Україну від нацистів. Шкода, що ми так рідко згадуємо ветеранів, своїх дідусів і бабусь. Ми повинні бути вдячними їм кожен день", - заявив Володимир Зеленський.

"Сьогодні - 9 травня. Це наш День Подяки. Подяки за те, що нелюдська ідеологія нацизму назавжди пішла в минуле. Подяки тим, хто боровся з нацизмом - і переміг. Просто вдячні всім за можливість народитися і жити. Війна торкнулася кожної української родини. Внесок українців у перемогу - величезний. Ніхто не має права приватизувати цю перемогу, говорити, що вона могла статися і без українців. Пам'ятаємо тих, хто загинув. І вшановуємо тих, хто ще живий, їх залишилося дуже мало. З Днем перемоги над нацизмом! Будемо жити!" - додав Зеленський.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на російському телебаченні зганьбилися з фотографією дружини Володимира Зеленського Олени. Замість фотографії Олени Зеленської в ефірі передачі "Время покажет" на російському Першому каналі показали фотографію киянки Людмили Капустяної. Не оминув своєю увагою цей інцидент і актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий. Він звернув увагу на помилку російських ЗМІ в програмі "ЧистоNews".

Нагадаємо, "Я – не олігарх": Коломойський приголомшив резонансною заявою.

Як повідомляв Знай.uа 9 травня в Україні: як відзначають свято в нашій країні - історія та традиції.

Також Знай.uа писав, у Зеленського готують найважливіший закон для жінок: "Це не буде чимось загальним".