У четвер, 9 травня, на пам'ятні заходи, приурочені до Дня перемоги, до парку Слави завітали одіозні опоблоківці Юрій Бойко та Нестора Шуфрич.

Відповідне відео опублікували користувачі у мережі Тwitter.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Хочу усіх привітати із святом великої Перемоги, це свято завжди буде жити у серцях нашого народу. Ми нікому не дамо паплюжити спільний подвиг українців, білорусів та росіян, які разом перемогли нацизм", - відзначив Юрій Бойко.

Після цього Бойко із Шуфричем поклали квіти до пам'ятника.

Однак українці "не оцінили" спітч скандального опоблоківця і взялися активно коментувати відео у мережі.

""Бойко давно треба розіп'яти в трусах на палиці дідів", "Дякуємо Петру, що допоміг піднятися риговській сволоті. Залишає країну в надійних Бойківських, Медведчуківських руках", - пишуть у мережі.

Нагадаємо, одіозний опоблоківець Юрій Бойко знову опинився у епіцентрі неприємностей, цього разу - через скандальну агітацію.

Юрий Бойко
Юрий Бойко

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відеоролик агітаційного характеру кандидата в президенти Юрія Бойка на телеканалі "Інтер".

На кадрах видно, що автори ролика приховали прапор України, який майорить над куполом Верховної Ради.

Верховна Рада України
Верховна Рада України

На відео є кадри, які зображають Верховну Раду з висоти пташиного польоту. На верхівці куполу парламенту майорить український прапор, але на записі замість нього "розмита" пляма.

Як повідомляв раніше Знай.ua, народні депутати Євген Бакулін, Сергій Дунаєв та Юлій Іоффе вийшли із фракції "Опозиційний блок".

Верховна Рада
Верховна Рада

Про це пишуть українські ЗМІ з посиланням на відповідне повідомлення голови парламенту Андрія Парубій під час пленарного засідання Верховної Ради.

Також Знай.ua писав про те, що чергова сесія у Верховній Раді закінчилась бійкою - цього разу помірялись кулаками Опоблок та коаліція.