Політичний блогер Михайло Шнайдер опублікував у своїй соцмережі Facebook досить незвичайне фото.

На знімку зображений ветеран Другої світової війни і Мер Жмеринки. Різниця в їх будові тіла відразу ж впадає в очі.

Фото Дня. Мэр Жмеринки и Ветеран.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 9 mei 2019


Користувачі Facebook не пройшли повз і почали коментувати знімок:
"СЛОН І МОСЬКА", " оце мер ,так мер...", "Він що, з'їв кількох ветеранів ?", "Меру треба терміново на "Зважені та щасливі". Бідолаха.", Фото красномовне, але у мера може бути хвороба ожиріння від захворювання органів внутрішньої секреції. Не бажаю йому цього, звичайно, але слабке виправдання."

Варто нагадати, що У четвер, 9 травня, під час святкування День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в центрі Києва затримали чоловіка.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Подробиці повідомляє кореспондент Знай.ua з місця інциденту.

"Він вів себе неадекватно і вигукував "Я - росіянин", - розповідають правоохоронці.

На питання про те, громадянином якої країни він є, затриманий відповів, що взагалі-то він українець, але в душі - "росіянин".

"Я росіянин, і що тепер? Тепер ви тисячу людей будете витягувати з натовпу і пакувати?", - обурився винуватець скандалу.

Ще ми писали, що У четвер, 9 травня, з нагоди Дня перемоги над нациизмом у Другій світовій війні у Києві вшанували пам'ять загиблих жертв і найкривавішої війни ХХ століття.

Подробиці з центру столиці повідомляє кореспондент Знай.ua.

У парку Вічної Слави традиційно проходить церемонія покладання квітів до могили Невідомого солдата. З самого ранку ряд вулиць були перекриті для руху транспорту у зв'язку з заходами.

Громадський спокій охороняють сотні правоохоронців - вони чергують по всій території акції і перевіряють речі людей на виході зі станції метро "Арсенальна".

Нагадаємо, Як відсвяткували День Перемоги на Заході і Сході

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський на День перемоги 9 травня подякував найважливішій людині

Також "Знай.ua" писав про те, що Путіна кинув весь світ в День перемоги