Чинний президент України Петро Порошенко нагородив свого прес-секретаря Святослава Цеголко орденом За заслуги ІІІ ступеня. Про це свідчить указ №188/2019, опублікований прес-службою гаранта.

Як сказано в анонсі, орден видають за "значний внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм".

Варто відзначити, що Святослав Цеголко став першим прес-скеретарем з подібним орденом. Крім того, міністр культури Євген Нищук отримав орен князя Ярослава Мудрого V ступеня.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм постановляю нагородити орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня Нищука Євгена Миколайовича - Міністра культури України", - сказано в документі.

Свою нагороду отримав і перший віце-прем'єр-міністра України, діючий міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів - йому дістався орден "За заслуги" II ступеня.

Крім того, звання "Народний артист України" була удостоєна сестра Софії Ротару, співачка Аурелія Ротару. Спікеру штабу Порошенко Олег Медведєв отримав орден "За заслуги" ІІІ ступеня.

Нагадаємо, окружний адміністративний суд Києва позбавив представника діючого президента Петра Порошенка у Верховній Раді Ірину Луценко права виступати на Погоджувальній раді в парламенті.

Раніше Знай.ua повідомляв, українці прокоментували нагородження чинним гарантом Петром Порошенком орденом "За заслуги" І ступеня скандально відомого нардепа Ігоря Лисова. Відповідною публікацією поділився громадський активіст Андрій Боєчко на своїй сторінці в Facebook.

Також Знай.uа писав, олігарх Ігор Коломойський назвав головного претендента на посаді глави Адміністрації президента Зеленського. Бізнесмен заявив, що на посаду нового глави Адміністрації президента України може претендувати юрист з команди майбутнього президента Володимира Зеленського Андрій Богдан.