Команда новообраного президента України випустила відеоролик, в якому йдеться, як проста людина зможе змінити життя на краще.

Відео з'явилося на офіційному Youtube-каналі ZE!Президент.

Команда Зеленського закликає кожного українця розповісти про хвилюючі проблеми у відео-петиції.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Найбільш актуальні розгляне сам новообраний президент.

Варто нагадати, що Новообраний президент Володимир Зеленский у новому відеозверненні різко розкритикував народних депутатів.

Відповідний ролик з'явився в мережі.

Зокрема, у новому зверненні Володимир Зеленський прямо звинуватив нардепів в тому, що вони не виконують своїх прямих обов'язків. Адже незважаючи на офіційне оголошення результатів виборів президента нардепи досі не змогли призначити дату інавгурації нового глави держав.

За словами Зеленського чинна Верховна Рада всіма силами намагається перешкодити президенту виконувати свої права та обов'язки, у тому числі розпустити парламент.

"І поки ви трясетесь за свої мандати, колишній президент Порошенко здійснює необоротне він робить активні перестановки у вищому командуванні армії, намагається пропхати свого голови Нацради з питань радіо і телебачення, призначає суддів Верховного суду, серед яких юрист Рошен, судді Майдану і родичі пана Ківалова", - сказав він.

Більше того Зеленський прямо звинуватив поки що чинного президента в викоританні свого становища, адже тільки за останній тиждень Порошенко здійснив величезну кількість кадрових перестановок.

"Це нагадує мені туриста в єгипетському готелі: завтра додому, валізи спаковані, номер вже прибрали і нормальна вихована людина чекає трансфер в аеропорт. Але Порошенко. Він ніяк не заспокоїться. Тягне рушники, тапочки і бере все підряд зі шведського столу. Я вас дуже прошу, сідайте ключ, розплатитеся за міні-бар і вперед. Вам ще митницю і паспортний контроль проходити ", - зауважив Зеленський.

Нагадаємо, Скандальний опонент Зеленського хоче потрапити в його команду

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Коломойський сказав, з ким Зеленський створить коаліцію

Також "Знай.ua" писав про те, що Коломойський назвав претендента на главу Адміністрації Зеленського