Новообраний президент України Володимир Зеленський без зайвого шуму і супроводу приїхав до своїх батьків, які живуть у багатоповерхівці. Відповідне відео в Facebook опублікували місцеві жителі.

"Майже відразу ж втратила дар мови, хоча він сусід", - написала дівчина з роликом.

На кадрах можна помітити, як Володимир Зеленський котить по двору чемодан до під'їзду будинку.

Випадкова зйомка. Володимир Зеленський сьогодні завітав до батьків💚 І ніякого кортежу, ніякого перешкоджання вуличного руху 💚

Geplaatst door Olga Aliabieva op Woensdag 8 mei 2019

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Новина про те, що майбутній президент приїхав до батьків, миттєво розлетілася по району, місцеві жителі збиралися біля під'їзду. Видно, що Зеленський не відмовив землякам і з радістю поспілкувався і сфотографувався з місцевими жителями.

"Моя дочка замучила мене тим, що її подружки бачили у дворі "мурашника" Зеленського (це у нас такий будинок на соц місті, там живуть його батьки), "Так і повинно бути. Але набагато більше здивувало б, якби так було після року його президентства", - пишуть коментатори.

Geplaatst door Anastasiya Bimba op Donderdag 9 mei 2019

Раніше повідомлялося, що новообраний президент України Володимир Зеленський зробить все для того, щоб правоохоронні органи в Україні стали самостійними і незалежними.

зокрема, радник Володимира Зеленського з політичних питань Дмитро Разумков розповів, що відповідні органи будуть переслідувати кожного, хто буде порушувати чинне законодавство.

Нагадаємо, Зеленського спіймали за обідом в піцерії.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського розповіли, кого ми побачимо в Раді після інавгурації.

Знай. ua писав, що у Зеленського анонсували гучні "посадки".