Екс-кандидат у президенти, міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що готовий боротися за крісло прем'єр-міністра.

Про це він заявив на з'їзді партії "Самопоміч" 11 травня.

Зокрема, міський голова Львова Андрій Садовий розповів, що його каденція на нинішній посаді вже добігає кінця, тому він повністю готовий йти до українського парламенту і боротись за найвищі посади.

"Моя діяльність як міського голови добігає кінця... я не збираюся балотуватися на нову каденцію. Я готовий іти до парламенту, очолювати список, якщо буде ваша довіра, готовий боротися за посаду прем'єра і наводити порядок у країні", — сказав Садовий.

Андрій Садовий
Андрій Садовий

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто нагадати, що партію "Об'єднання "Самопоміч" активно залишають народні депутати. Не пройшло й місяця після того, як "Самопоміч" покину нардеп Єгор Соболєв разом із Семенченком, як про вихід з неї заявили ще 5 нардепів. У середу, 8 травня, народні депутати Вікторія Войціцька, Олександр Данченко, Іван Мірошніченко, Олена Сотник та Олександр Опанасенко вирішили вийти з партії "Об'єднання "Самопоміч".

Нагадаємо, відомий політтехнолог Михайло Подоляк написав на своїй сторінці у Facebook, що сезон полювання на майже екс-президента Порошенка відкрито. Пост викликав масу емоцій і коментарів небайдужих українців.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий український блогер Ліза Богуцька заявила, що мер Львова Андрій Садовий вирішив відплатити переможцю виборчих перегонів Володимиру Зеленському за угоду, яка не відбулася в першому турі. Член партії "Самопомочі" підтримав проект "Закону про Президента", який обмежує повноваження глави держави. Богуцька у свою чергу стверджує, що таким чином Андрій Садовий мстить Володимиру Зеленському за чесність і принциповість.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий передачі "Недобрий вечір" Ігор Лєсєв у черговому випуску розповів, що відбудеться після поразки чинного президента у другому турі виборів. Зокрема, ведучий розповів, що у самого лідера президентської гонки Володимира Зеленського величезна кількість недоліків, проте всі вони разом взяті невіть не наближають його до чиного президента Порошенка, який за роки правління зробив "дуже багато".

Зеленський хоче "почути Донбас": Путін роздає паспорти і чекає дешевих робочих в РФ. Мартиненко