Відома українська активістка та блогер Ліза Богуцька нагадала українцям про всі "викрадення і знущання" над представниками нинішньої влади.

Відповідний допис вона зробила на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, Богуцька розповіла, як не так давно зловмисники нібито викрали нардепа від БПП Олексія Гончаренка. Тоді на всіх телеекранах силовики розповідали про криваві плани злочинців.

"Гончаренко шкода. Пам'ятайте, як його збиралися викрасти, щоб молоточком розбити колінні чашечки? А СБУ тоді вчасно розкрила замах і Льоша залишився з цілими ногами. Там, правда, шахраї повинні були ще йому очі пошкодити і набити шишку на голові. Хоча, його, начебто, навіть викрали. А потім він в Одесі знайшовся. Вся країна хвилювалася", - розповіла Богуцька.

Крім того блогерка нагадала про ще одну нашумілу справу замаху на вбивство журналіста Аркадія Бабченка.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Гончаренко жалко. Помните, как его собирались похитить, чтобы молоточком разбить коленные чашечки? А СБУ тогда вовремя...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Zaterdag 11 mei 2019

"Потім злочинці наздогнали Оркадія. Але не тут-то було. Він взяв і воскрес, на зло ворогу. І ввійшов в студію. Цілий та неушкоджений", - розповіла Богуцька.

При цьому блогерка також нагадала про нардепа від БПП Барну, який теж пережив "напад". За словами Богуцької після так званого побиття поблизу будинку Генпрокурора стояла ціла черга.

"А Барну пам'ятаєте? Ось той момент, коли в нього з усього маху гіперлуп номер 18 врізався. А як його черепна коробка постраждала, пам'ятаєте? Вона, до речі, не раз страждала. Пам'ятаю, як у будинку Генпрокурора навіть черга утворилася з тих, хто готовий був прикластися", - додала Богуцька.

Блогерка також відзначила, що ще багато представників режиму Порошенка так чи інкаше були помічені у подібних справах. При цьому Богуцька розповіла, що поки чинному президенту Порошенку потрібно віддячити своїм нардепам за такі події.

Ліза Богуцька
Ліза Богуцька

"Ось це все, що так і залишиться непоміченим? Протестую. Зірка повинна знайти героїв. Ну, як мінімум, орден якийсь. Або звання "народного" хоча б ...Це я ще про Олешко з Нусс не пам'ятала. Намагалися адже. А ще скільки роботи попереду? Непочатий край. Треба Петру якось натякнути, що вони ще знадобляться. Хоч годинник нехай їм купить в переході у циган. Rolex. Справжні. Все ж по-людськи буде", - додала блогерка

Нагадаємо, Ліза Богуцька відреагувала на махінації влади проти інавгурації Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", Богуцька пояснила останні кроки Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що Богуцька не погодилася з Зеленським, люди прийдуть.