Відомий український блогер з Криму Ліза Богуцька поділилася думкою з приводу гучної новини про розпуск Верховної Ради України. У своєму Facebook Богуцька визначила кілька головних моментів щодо цієї теми.

"З приводу розпуску Ради. Дві думки: 1. Зараз. 2. Потім.", - відразу зазначила блогер.

Далі Ліза Богуцька змогла навести кілька аргументів.

Ліза Богуцька
Ліза Богуцька

Аргументи "ЗА" зараз:

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Швидко буде запущено процеси перезапуску Ради. Враховуючи їх спротив і неприйняття прийдешніх змін, а особливо умов, які вони вже ставлять, оновлення ВР буде на 90%.

Згадайте, чому ми голосували за Зеленського? Тому що хочемо очиститися від клептократично-феодального ладу і ручного управління державними інститутами. Це скликання Парламенту - плоть від плоті інгредієнт Системи. Навіть так: основна його складова. Тому вибравши нового Президента і не помінявши Раду, ми прирікаємо себе на ще пів року нервових потрясінь замість того, щоб бачити результати роботи Президента вже в перші 100 днів. Нам не можна втрачати часу на експерименти. Треба йти вперед.

Аргумент "Проти":

Дострокові вибори пройдуть за старим виборного законодавства. Є шанс пролізти в Парламент процентщикам і клонів союзу БПП-НФ-ОППО-РП.

Богуцька
Богуцька

Аргумент "ЗА" потім:

За останні пів року Рада не прийме нічого прогресивного, ставитиме палки в колеса Президенту і тим самим, плодити до старих партій ненависть людей, тому їх точно не переоберуть до нового Парламенту. Вибори можуть пройти за новим виборним законодавством, за відкритими списками.

Аргумерт "проти":

За ці півроку утворюються клони старих партій з новими назвами. Не факт, що Рада прийме новий виборчий закон. Депутати продовжуватимуть дискредитувати Президента і звинувачувати його в некомпетентності. За цей час можуть провести ще й не один антинародний закон. І, відповідно, питання їх недоторканності залишиться закритим до кінця каденції.

Нагадаємо, Богуцька розкрила правду про Зеленского і Коломойського: "До Бені дійшло і він почав лити г*вно".

Як повідомляв Знай.иа зустріч Зеленського з нардепами показали одним фото: "Дивляться зі злістю шавки режиму".

Також Знай.uа писав, Богуцька сказала про реакції депутатів на інавгурацію Зеленського: "Опір c*чої Ради буде потужним".