Українська активістка і блогер, уродженка Криму, яка переїхала до Києва після окупації півострова,Ліза Богуцька розповіла про той мітинг, який ініціювала зібрати сама 14 травня під Верховною Радою. Активістка стверджує, що їй пишуть багато українців з посиланням на Володимира Зеленського, що мовляв той ніякий мітинг не збирає і взагалі вважає його незаконним. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Сегодня многие мои читатели прислали мне в личку ссылку на официальную страничку "Команда Зеленского", в которой...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Maandag 6 mei 2019

"Мирні збори, мітинги і демонстрації є нормою прямої дії задекларованої Вами Прямої Демократії. Підтримка Вас на виборах Президента - теж була нормою прямої дії волевиявлення людей. Ми виходимо 14 травня до Верховної Ради не тому, що стежимо за тим, покличе нас Ваша команда, чи ні. А тому, що вважаємо Верховну Раду антинародною, і тому що кожен наступний день перебування Порошенко на посаді Президента згубний для України." - пише Богуцька.

Богуцька
Богуцька

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Вона стверджує, що ніхто не збирається брати штурмом Верховну Раду, або розстрілювати "народних" депутатів і метою акції є лише доказ того, що українці мають намір відстоювати свої права, прописані в Конституції.

Богуцька жорстко відповідає, що вони ні в кого не питає дозволу вийти під Раду, вона з тисячами бажаючих використовує своє суверенне право.

"В 14 році "лідери Майдану" закликали народ розходитися, переконавши їх, що тепер самі впораються. Впоралися. Вистачить. Будь-який менеджмент країни тепер завжди буде під контролем народу.Я - громадянка України! І я буду 14 травня біля Верховної Ради використовувати своє Конституційне право!" - заявила Єлизавета.

В коментарях люди відразу відреагували на такий емоційний пост:
"Команда Зе правильно заявила .... але їм буде дуже приємно, коли народ по своїй волі під парламентом надасть підтримку.", "Я думаю вони просто бояться що порошки намутят конфлікт і звинуватять Вову,тому відразу дистанціюється від цього мітингу,щоб не було питань", "А ви не думали про те, що можуть бути провокації влади з метою дискредитації, наприклад організувати липовий мітинг і спровокувати бійку?", " Захід буде погоджено з адміністрацією міста? Я думаю, не треба давати владі такий козир як несанкціонований мітинг і розігнати нас всіх з почуттям правоти."

Нагадаємо, Богуцька розкрила правду про Зеленского і Коломойського: "До Бені дійшло і він почав лити г*вно".

Як повідомляв Знай.uа зустріч Зеленського з нардепами показали одним фото: "Дивляться зі злістю шавки режиму".

Також Знай.uа писав, Богуцька сказала про реакції депутатів на інавгурацію Зеленського: "Опір c*чої Ради буде потужним".