Суддя Печерського районного суду української столиці Олег Білоцерківець отримай від Міноборони нагородну зброю рівно за місяць до того, як закрив справу проти одного з синів звільненого секретаря РНБО України Олега Гладковського (Свинарчука) Михайла.

Про це стало відомо завдяки повідомленням у Facebook журналіста Олександра Дубинського.

"За видатні заслуги в забезпеченні обороноздатності України, захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина, за бездоганну багаторічну службу, зразкове виконання військових обов'язків і виявлений при цьому високий професіоналізм, честь і доблесть", – йдеться у витягу з наказу Міноборони про нагородження.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За інформацією журналіста, Гладковський-молодший був звинувачений в управлінні автомобілем в стані алкогольного сп'яніння.

"В принципі, 20 днів і стане в нагоді (пістолет судді – ред.)", – написав Дубинський, натякаючи на майбутні вибори президента.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська активістка і блогер Ліза Богуцька бурхливо відреагувала на опубліковані на сайті президента Петра Порошенка укази про нагородження та присвоєння звань ряду українських військових. Своїми емоціями Богуцька поділилася на своїй сторінці в Facebook. Активістка вважає, що так ганебно, як Порошенко, ще не йшов ні один президент. Богуцька зазначила, що український президент намагається відзначитися скрізь, як "перед смертю".

Нагадаємо, 5 років у російському ув'язненні: українці вийшли на вулиці на підтримку Сенцова.

Як повідомляв Знай.uа Ротару Медведєв і особистий прес-секретар: перед відходом Порошенко засипав друзів нагородами.

Знай.uа писав, "Торгаш є торгаш": Рибчинський показав "прайс" за нагороди від Порошенка.