Відомий український олгарх Ігор Коломойський в черговий раз дав порцію порад новообраному президенту України Володимиру Зеленському. Він розповів, чи буде присутнім на інавгурації.

Коломойський дав відповіді на багато запитань у інтерв'ю російському телеканалу НТВ.

Олігарх вже встиг анонсувати свій переїзд в Україну відразу після перемоги Зеленського, але давав інтерв'ю в Ізраїлі в невеликому курортному містечку. Коломойського давно називають сірим кардиналом політичних інтриг і головним бенефіціаром цих виборів.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

"Після інавгурації — не поспішай, треба озирнутися, вжитися в обстановку, нове середовище, зрозуміти взагалі, куди ти потрапив, що ти повинен робити і до чого ти прагнеш. Передвиборна кампанія закінчилася, почалася серйозна робота. Я б таку пораду дав: не поспішай. Поспішай не поспішаючи". Коломойський дав пораду Зеленському

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Інавгурація президента України стала головною темою цього тижня. Коломойський відповів на питання, чи буде він присутній на такій важливій події:

"Якщо запросять. Це ж не я вибираю. Це новий президент повинен запросити. Якщо запросить, я буду. Якщо не запросить, не буду". Ігор Коломойський

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Нагадаємо, що представники команди новообраного президента України Володимира Зеленського заявили, що ПриватБанк неможливо повністю денаціоналізувати.

Про це розповів радник Зеленського з економічних питань Олександр Данилюк.

Він нагадав, що київський суд задовольнив позов колишнього власника Приватбанку Ігоря Коломойського і визнав її незаконною націоналізацію. Однак Данилюк також додав, що на практиці рішення суду майже неможливо втілити в життя.

Як повідомляв Знай.uа, скандальний опонент Зеленського хоче потрапити в його команду: "Я цю посаду прийму".

Також портал Знай.uа писав, що Коломойський передбачив долю Тимошенко при Зеленському: "Більше не візьме".