Надреп Сергій Лещенко відреагував на висловлювання адвоката Трампа Рудольфа Джуліані.

Особистий адвокат президента США раніше заявив, що Лещенко – один з "ворогів президента США".

Сергей Лещенко
Сергей Лещенко

Така заява Джуліані свідчить про вплив генерального прокурора України Юрія Луценка, написав Лещенко у своєму Twitter.

Лещенко зазначає, що генпрокурор ввів в оману адвоката Трампа та інших мешканців США, оскільки хоче утримати свій пост.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Луценко маніпулює справою (сина екс-віце-президента США Гантера) Байдена і компанії Burisma, щоб американці допомогли йому утримати владу, тому що сам він зганьбився і не має куди йти після того, як його бос Порошенко програв вибори в минулому місяці", - написав Лещенко.

Лещенко наголосив, що саме тому Луценко зараз стверджує, що має докази порушень, до яких причетний Байден. Нардеп додав: "Якщо це правда, чому він повчав про це роками?".

Також нардеп опублікував відеозапис, зроблений в Нью-йорку біля будинку, який конфіскували у колишнього глави передвиборного штабу Трампа Пола Манафорта.

Пока меня назначили в главные враги президента Трампа, хочу поделиться с вами видео, которое кое-что может прояснить. Оно снято неделю назад в Нью-Йорке. 1) Видео прольет свет на то, почему у США как государства нет никаких претензий к черной бухгалтерии Партии регионов. Наоборот, вскрытие этого гнойника помогло Америке посадить своего злодея. 2) Видео также пояснит, почему Луценко устроил эту грязную игру с окружением Дональда Трампа, продавая им несуществующие истории как настоящие. 3) Видео покажет, какие потери вынуждены нести коррупционеры в Америке, если они попадут в руки правосудию - независимо от того, насколько близко они связаны с правящим президентом. 4) Ну и, в конце-концов, оно снимет все эти глупые вбросы о том, что я не въездной в США, допрашивался по несуществующему делу, уже сижу в Гуантанамо и так далее и тому подобное. Кстати, подписывайтесь на мой ютюб-канал по ссылке в первом комментарии.

Geplaatst door Сергій Лещенко op Zaterdag 11 mei 2019

За його словами, це підтверджує те, що чорна бухгалтерія Партії регіонів, яку згадував Джуліані була справжньою, адже призвела до розслідування в США і ув'язнення Манафорта.

Луценко, у свою чергу, опублікував 11 травня уривок з власного інтерв'ю виданню The New York Times у квітні 2019 року, в якому коментує справу проти компанії Burisma Hodling. Її очолював екс-міністр екології України Миколою Злочевським.

Фрагмент інтерв’ю Генерального прокурора Юрія Луценка виданню «New York Times» (запис від 16 квітня 2019 року): «Про...

Geplaatst door Юрій Луценко op Zaterdag 11 mei 2019

До складу директорів компанії входив Гантер Байден, син колишнього віце-президента США в адміністрації Обами Джо Байдена. Байден-старший заявив про те, що намір брати участь у виборах президента США в 2020 році.

Луценко наголошує, що справа проти компанії Злочевського щодо можливого відмивання коштів була закрита до початку його роботи на посаді.

Нагадаємо, Адвокат Трампа назвав прізвище "ворога США" в оточенні Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Особистий адвокат Трампа летить на зустріч з Зеленським

Також "Знай.ua" писав про те, що Засновнику WikiLeaks Ассанжу оголосили вирок