Новообраний президент України Володимир Зеленський чуттєво привітав маму із Днем матері. Так, він поділився привітаннями для усіх мам України в Instagram і нагадав усім, що у цей день важливо вітати найрідніших.

"Друзі, сьогодні - День матері. Не забудьте знайти особливі слова для тих, хто подарував нам з вами життя. Для них ми назавжди - діти. Вони люблять кожного з нас просто за те, що ми є. Вони люблять нас такими, якими ми є.
Не забудьте подякувати своїй мамі. Мамуля, ти у мене красотка!!!", - написав він.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко зворушливо привітала свою маму і дочок зі святом. Відповідний пост з'явився в Facebook Юлії Тимошенко.

Мами і доньки. Люблю вас, мої дівчата! З Днем матері всіх!

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди
Показати ще
Geplaatst door Юлія Тимошенко op Zaterdag 11 mei 2019

Нагадаємо, новообраний президент України Володимир Зеленський без зайвого шуму і супроводу приїхав до своїх батьків, які живуть у багатоповерхівці. Відповідне відео в Facebook опублікували місцеві жителі.

"Майже відразу ж втратила дар мови, хоча він сусід", - написала дівчина з роликом.

На кадрах можна помітити, як Володимир Зеленський котить по двору чемодан до під'їзду будинку.

Новина про те, що майбутній президент приїхав до батьків, миттєво розлетілася по району, місцеві жителі збиралися біля під'їзду. Видно, що Зеленський не відмовив землякам і з радістю поспілкувався і сфотографувався з місцевими жителями.

Раніше повідомлялося, що новообраний президент України Володимир Зеленський зробить все для того, щоб правоохоронні органи в Україні стали самостійними і незалежними.

Зокрема, радник Володимира Зеленського з політичних питань Дмитро Разумков розповів, що відповідні органи будуть переслідувати кожного, хто буде порушувати чинне законодавство.

Нагадаємо, Зеленського спіймали за обідом в піцерії.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського розповіли, кого ми побачимо в Раді після інавгурації.

Знай. ua писав, що у Зеленського анонсували гучні "посадки".