Команда новообраного президента Володимира Зеленського опитала людей у Києві, чи підтримують вони розпуск Верховної Ради України.

Відповідний ролик з опитуванням з'явився на YOUTUBE-каналі "Зе!Президент".

Більша частина опитаних стверджували, що депутатів Верховної Ради варто розпустити. Деякі були настроєні не так радикально й відповідали, що варто дочекатися осені, однак знайшлися й ті, що заявляли, що розпустити ВР необхідно негайно.

До того ж представники команди Зеленського заявили на відео, що це своєрідна петиція новообраному президенту. У випадку, якщо вона набере понад мільйон переглядів, гарант "зверне на неї свою увагу".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Перша відео-петиція готова! Ми спитали у людей на вулиці, що вони думають на рахунок розпуску Верховної Ради. А зараз питаємо вас — залишити чи розпустити?", - так представники команди Зеленського підписали ролик.

Окрім того, на відео попросили користувачів мережі поставити ролику "лайк", якщо вони підтримують ідею щодо розпуску Верховної ради. А ті, хто проти можуть поставити "дизлайк" цьому відео.

"Ми разом з вами створюємо відео-петицію до президента. Якщо це відео набирає більше мільйона переглядів, президент зверне на нього увагу", - йдеться на відео.

Нині ролик вже набрав майже 200 тисяч переглядів за декілька годин від публікації. Близько 37 тисяч користувачів мережі поставили "лайк" під відео, що свідчить про те, що вони підтримують розпуск ВР.

Нагадаємо, що у Зеленського є відповідь щодо "договорняків" у Верховній Раді: "Ціна дуже висока".

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський зустрівся з послом Китаю: про що домовилися сторони.

Також "Знай.uа" писав, у мережі відреагували на різке звернення Зеленського до Ради: "Віра у вас лише міцніє".