Команді переможця президентських виборів Володимира Зеленського необхідно, щоб український парламент "приймав важливі рішення", а Верховну Раду, яка не працює, необхідно просто розпустити.

Про це в одному з нещодавніх інтерв'ю розповів радник Володимира Зеленського, екс-міністр фінансів Володимир Данилюк.

в Раді
в Раді

"Треба йти у Верховну Раду з кадровими призначеннями і пріоритетними законопроектами, вносити і наполягати - голосуйте! Президент Зеленський збирається так діяти. Не голосуєте? І далі… треба зробити так, щоб відмова депутата підтримати хорошу ініціативу мала для нього високу політичну ціну. Нехай пояснює своїм виборцям, чому він проти антикорупційних законів і оновлення кадрів", - зазначив Олександр Данилюк.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

За словами Олександра Данилюка, є кілька моделей роботи президента і Верховної Ради.

"Перший - шлях договорняків. Це те, що Рада очікує, що ми прийдемо домовлятися-торгуватися. ... Я впевнений в іншому підході. У Зеленського є ... підтримка і довіра 73% виборців, і це єдине, на що він повинен спиратися в роботі з Радою", - зазначив радник Зеленського.

"Нам потрібно щоб приймалися важливі рішення. Навіщо розпускати працюючу Раду? А непрацюючу - просто необхідно", - додав Данилюк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що представники команди новообраного президента України Володимира Зеленського заявили, що ПриватБанк неможливо повністю денаціоналізувати. Про це розповів радник Зеленського з економічних питань Олександр Данилюк в інтерв'ю виданню LIGA.net.

Він нагадав, що київський суд задовольнив позов колишнього власника Приватбанку Ігоря Коломойського і визнав її незаконною націоналізацію. Однак Данилюк також додав, що на практиці рішення суду майже неможливо втілити в життя.

Нагадаємо, команда Зеленського презентувала план на перші сто днів: "Є багато ідей".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський зустрівся з послом Китаю: про що домовилися сторони.

Знай.uа писав, Епіфаній розповів про повернення до Київського патріархату: повний розкол.