Нещодавно відомий телеведучий Савік Шустер анонсував повернення до України та старт нового ток-шоу. Шустер поділився своєю думкою про чинного президента України Петра Порошенка.

Про це він розповів у інтерв'ю на телеканалі "112 Україна", пише видання "ГОРДОН".

Савік Шустер заявив, що він не тримає зла на Порошенка. Також він додав, що той - здібний президент, але він не повинен керувати державою.

"Зловтішатися – ні, образи – немає. Те, що він програв, мене тішить, бо люди зрозуміли, хто він. І люди зрозуміли швидше, ніж я... Тому що я не до кінця розумів цю людину... Петро Олексійович Порошенко, думаю, дуже талановитий, дуже здібний президент, але він не має керувати державою. Він чим завгодно може керувати...", - заявив ведучий.

Савік Шустер
Савік Шустер

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Телеведучий також прокоментував уведення Петром Порошенком воєнного стану наприкінці 2018 року, коли він заявив про загрозу повномасштабного вторгнення з боку Росії.

"Військовий стан, який почався у кінці листопада і закінчився через місяць, показав нам, що ця людина не викликає довіри. Чому? Тому що він робить все заради перемоги на виборах. Не заради людей, заради безпеки, не заради чогось ще… "Я буду воювати з Путіним…" Ну з яким Путіним ти будеш воювати?! Годі дурня клеїти – ти з ним розмовляєш тричі на день… Люди перестали поважати його. А коли перестають поважати президента, це проблема. Що повинен був зробити президент в той момент? Він повинен був пояснити людям, де загроза, де небезпека, чому він це зробив, чому в цих 10 областях, чому він позадкував під час дискусії у Верховній Раді… Він був не зовсім щирим. Воєнний стан – серйозна штука, це війна. Люди живуть в умовах війни. Він же нікому не пояснив, навіщо і чому це зробив. Зірвати вибори? Не зірвав…", - обурюється Шустер.

Савік Шустер
Савік Шустер

Нагадаємо, що у Зеленського є відповідь щодо "договорняків" у Верховній Раді: "Ціна дуже висока".

Як повідомляв "Знай.uа", радник новообраного президента Володимира Зеленського Андрій Богдан розповів, коли новий глава держави визначиться з посадами.

Також "Знай.uа" писав, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.