Політтехнолог Михайло Подоляк поділився думками з приводу "ери Порошенка", яка після феєричної перемоги на президентських виборах Володимира Зеленського наближається до логічного кінця, однак поки що чинний гарант відмовляється це розуміти.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Відповідною публікацією під назвою "Чому Порошенко відмовляється йти" він поділився на своїй сторінці у Facebook, додавши відео авторської програми "Чорне та біле".

"Так буває. Людину показово відправили далеко за двері. "Іди і думай, чому ти став вигнанцем у власній країні. А він наполегливо ломиться у вікно... Порошенко, судячи з усього, так і не повірив у те, що програв. І що йому потрібно залишити царські апартаменти. І що він більше не головний феодал. І що країна не готова і далі слухати його пафосні закиди про "потужні реформування"... Петро Олексійович наполегливо продовжує грати роль незамінного президента... У настільки явної відмови від реальності є три прості пояснення... Життя в ілюзіях, банальний страх майбутньої відповідальності і чиста прагматика (роздати побільше нагород своїм і тим самим придбати їх лояльність)... ..

Почему Порошенко отказывается уходить?) (Видео) Так бывает. Человека показательно отправили далеко через дверь. «Иди и...

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще
Geplaatst door Михаил Подоляк op Maandag 13 mei 2019

"Після поразки на виборах, у яку Порошенко, вочевидь, і досі не вірить, він почав виявляти бурхливу активність, чого не робив раніше за 5 років "по-новому". Зараз ми бачимо парадоксальний "сюжет", зпродюсований Петром Олексійовичем - з одного боку чинний гарант Порошенко, з іншого - новообраний Зеленський, і між ними - жодної комунікації", - відзначає Подоляк.

"Зараз Порошенко одноосібно приймає гігантську кількість суперечливих рішень. Комплекс "месіантсва" у дії", - резюмував Подоляк.

Нагадаємо, поки ще чинний президент України Петро Порошенко"віддячив" скандального директора "Дніпропетровського стрілочного заводу" Сергія Тараненко орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня. Відомо, що Тараненко НАБУ підозрює у заволодінні 93 млн грн ($3,6 млн) "Укрзалізниці".

Як повідомляв раніше Знай.ua, новообраний президент Володимир Зеленський вважає, що Верховна рада навмисно затягує його інавгурацію та вимагає призначити її на 19 травня.

Також Знай.ua писав про те, що Петро Порошенко в останні дні свого чинного президентстванамагається узурпувати владу.