У Twitter "Слуга народу" показали так звану "щедрість" президентів України.

Українцям показали, хто скільки нагород роздав за часи свого президентства.

"Рейтинг щедрості президентів: хто та скільки роздав нагород", - підписали інфографіку.

З графіку видно, що найменш "щедрим" виявився колишній президент-втікач Віктор Янукович (роки президентства 25 лютого 2010 року - 22 лютого 2014 р).

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

А найбільше нагород отримали з рук Петра Порошенка (2014-2019 рр). Він роздав понад 163 нагороди, не рахуючи нагород за травень 2019, а їх понад 90.

За президентства Леоніда Кучми нагороди отримали 132 людини. Це сума загальна за два терміни на посту глави держави (19 липня 1994 р - 23 грудень 2005 р).

Віктор Ющенко (23 січня 2005 - 25 лютого 2010 рр) роздав 114 нагород.

Фіаско глави держави показали в одному відео

Політтехнолог Михайло Подоляк поділився думками з приводу "ери Порошенка", яка після феєричної перемоги на президентських виборах Володимира Зеленського наближається до логічного кінця, однак поки що чинний гарант відмовляється це розуміти.

"Так буває. Людину показово відправили далеко за двері. "Іди і думай, чому ти став вигнанцем у власній країні. А він наполегливо ломиться у вікно... Порошенко, судячи з усього, так і не повірив у те, що програв. І що йому потрібно залишити царські апартаменти. І що він більше не головний феодал. І що країна не готова і далі слухати його пафосні закиди про "потужні реформування"... Петро Олексійович наполегливо продовжує грати роль незамінного президента... У настільки явної відмови від реальності є три прості пояснення... Життя в ілюзіях, банальний страх майбутньої відповідальності і чиста прагматика (роздати побільше нагород своїм і тим самим придбати їх лояльність)...

Нагадаємо, сотні підприємців звернулись до новообраного президента України Володимира Зеленськог з проханням припинити свавілля та беззаконня по відношенню до бізнесменів, які крі здирництва від нинішньої влади не бачать нічого хорошого.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Верховній Раді зареєстрували вже шостий проект постанови щодо проведення інавгурації Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що Оболонський районний суд присудив новообраному президенту Володимиру Зеленському штраф у розмірі 850 гривень з причини демонстрації бюлетеня при проведенні голосування у другому турі виборів 21 квітня.