Президент Молдови привітав Зеленського з обранням на пост глави держави і побажав йому успіхів

Обраний президент України Володимир Зеленський поговорив по телефону з президентом Молдови Ігорем Додоном. Про це Додон написав Facebook.

Президент Молдови привітав Зеленського з обранням на пост глави держави і побажав йому успіхів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Обговорили відносини між Республікою Молдова та Україною у різних галузях, що становлять взаємний інтерес. Домовилися найближчим часом провести двосторонню зустріч та обговорити актуальні питання", - написав Додон.

Нагадаємо, команді новообраного президента Володимира Зеленськогоп рокоментували скандал навколо особистого адвоката Дональда Трампа, який, як відомо, відмовився летіти в Україну.

Про це стало відомо завдяки заявою представник штабу слуги народу Дмитра Разумкова.

За його словами, про відмову Рудольфа Джуліані прилітати до Києва на зустріч з новообраним президентом Володимиром Зеленським дізнався зі ЗМІ.

На питання журналіста, чи працює хтось з команди новообраного глави держави Володимира Зеленського над вирішенням цієї ситуації, Разумков відповів, що подібні питання повинні носити конфіденційний характер.

Зазначимо, у вівторок, 14 травня, сотні прихильників новообраного президента Володимира Зеленського прийшли під Верховну Раду — люди вимагають від народних обранців визначитися з остаточною датою інавгурації.

Активісти доповнили спичи обурення з приводу затягування інавгурації Зеленського плакатами:"Поробанда - звільни дорогу", "Досить знущань! Призначте інавгурацію Зеленського" і підкреслили, що виконувати волю народу - головна функція депутатів.

Нагадаємо, інавгурація Зеленського: у Порошенка зізналися, як будуть передавати булаву.

Як повідомляв Знай.uа, інавгурація Зеленського: Рада знову відкладає строки, названі нові причини.

Знай.uа писав, інавгурація Зеленського: Разумков назвав остаточну дату.