Маленькі діти і пенсіонери - найбільш незахищені категорії населення в будь-якій країні. І якщо про діткй можеть потурбуватися хоча б батьки, стареньким і зовсім доводиться важко. Це відзначив і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував пост відчаю. Публікація показує, чим обернулася епоха правління Порошенка і компанії для пенсінерів.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Ось саме так виглядає "Епоха бідності". "Епоха Порошенко".
Адже ця літня жінка, колись на щось сподівалася. Про щось мріяла. І ніколи не могла подумати, що на старості років буде змушена ходити по смітниках. Це трагедія. І не тільки конкретної людини. На жаль, мільйони українських людей похилого віку не живуть, а виживають. А найсумніше полягає в тому, що вони абсолютно не потрібні нашій, поки що чинної влади. Ні Петру Олексійовичу, ні Володимиру Борисовичу, ні тим більше Андрію Олексійовичу вони абсолютно не цікаві. І я сподіваюся, що найближчим часом ми забудемо про цю саму епоху. Забудемо як про страшний сон" - написав Шнайдер.

Вот именно так выглядит "Эпоха Бедности". "Эпоха Порошенко". Ведь эта пожилая женщина, когда-то на что-то Надеялась. О чем-то Мечтала. И никогда не могла подумать, что на старости лет будет вынуждена ходить по Мусорникам. Это Трагедия. И не только конкретного Человека. К сожалению, МИЛЛИОНЫ Украинских стариков не Живут, а ВЫЖИВАЮТ. А самое Печальное заключается в том, что они Совершенно не нужны нашей, пока ещё действующей, Власти. Ни Петру Алексеевичу, ни Владимиру Борисовичу, ни тем более Андрею Алексеевичу они совершенно не Интересны. И я надеюсь, что в самое ближайшее время мы забудем об этой самой Эпохе. Забудем как о страшном Сне...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 14 mei 2019

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В коментарях українці моментально відгукнулися на таке відео, яке не може не викликати сльози:
"Порохозадроти напишуть, що це в росії, а не в Україні, або, що вони такого не бачили", " Соромно, що в наш час пенсіонери та люди похилого віку жебраки", "Так... Це страшно, коли у тебе порожній шлунок, а навколо борги, борги, борги...", "Дуже важко дивитися на старих людей, які порпаються в смітнику, але Верховна Рада не вірить в це, у них інший світ"

"Дуже шкода і боляче за старичків. Крім фінансової біди ще й душевний біль давить. Чому? Віддавши державі 40 років молодості в праці у них сьогодні немає підтримки від держави.", "А ви знаєте що у холодні місяці зими сотні тисяч пенсіонерів заплатили суму за квартплату більшу, ніж пенсія і субсидія разом узяті. Це не геноцид?".

Нагадаємо, раніше зазначалося, що найвищі виплати в Україні отримують пенсіонери, які належать до окремих груп.

Як повідомляв портал "Знай.uа": для більшості одержувачів субсидії за квітень і травень (у травні та червні) будуть видаватися у вигляді доплат до пенсій.

Також портал "Знай.uа" писав, що субсидії у травні знову перерахують.