У мережі з'явився вельми цікавий пост новообраного президента України Володимира Зеленського з привітаннями. Слуга народу в жартівливій формі привітав українців з днем вишиванки і заявив, що забув поголитися.

Про це стало відомо завдяки новому посту Зеленського в Facebook.

"З днем вишиванки)! Вишиванку не забув, поголитися забув! Не забудьте привітати всіх." - додав слова привітань до нового фото Володимир Зеленський.

Варто нагадати той факт, що в даний момент український парламент визначається з датою інавгурації новообраного президента.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 15 травня, посли країн "Великої сімки" зустрілися з чинним гарантом Петром Порошенком і закликали його передати владу новообраному президенту Володимиру Зеленському. Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці французького представництва "Великої сімки" в Twitter.

Детальні подробиці зустрічі дипломати не повідомили. Відомо тільки те, що посли обмінялися думками з Порошенком про прогрес, якого було досягнуто в період його каденції, і про ті реформи, які потрібно провести.

"Посли G7 закликали до плавної передачі влади, що дозволить Україні продовжити обраний нею шлях реформ", - підкреслили в повідомленні.

Варто нагадати, що український олігарх Ігор Коломойський після дворічної відсутності в четвер, 16 травня, повернувся в Україну. Про це стало відомо завдяки повідомленням журналіста програми "Схеми" Михайла Ткача. За інформацією журналіста, літак, на борту якого перебував Коломойський, прилетів в аеропорт Дніпра з Тель-Авіва в 2:30 ночі.

Нагадаємо, Клімкін заговорив про нового посла США: "Не є елементом для налагодження контактів".

Як повідомляв Знай.uа Литвин попередив Зеленського про "запас виживання": через 5 років України не буде.

Знай.uа писав, інавгурація Зеленського: яку дату підтримала Верховна Рада.