Народний депутат Сергій Лещенко відреагував на відкриття кримінальної справи через незаконнну купівлю квартири.

Про це він написав на сторінці у Facebook.

Зокрема, нардеп відзначив, що зовсім нещодавно генеральний прокурор Луценко пообіцяв відкрити кримінальну справу, а вже сьогодні Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила про перевірку.

"Історія повторюється, але тепер у вигляді трагіфарсу. Два дні тому горе-прокурор Луценко обіцяв мені підозру за справу Манафорта. Сьогодні він оголошує про відкриття кримінальної справи... за отримання хабаря у вигляді квартири. Мені вже самому цікаво, куди далі заведе його фантазія", - відзначив нардеп.

Сергій Лещенко
Сергій Лещенко

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Більше того нардеп відзначив, що публічно звертається до Луценка з вимогою внести подання про зняття недоторканності до Верховної Ради. При цьому він додав, що особисто готовий проголосувати за зняття недоторканності та подальшого розгляду справи у судах.

"Я повторно закликаю Луценка - негайно вносіть подання до парламенту про зняття з мене депутатської недоторканості. Обирайте самі, по якій справі - по Манафорту, по квартирі, за незаконну критику генпрокурора або його кума і начальника Порошенка. Я тут, і я готовий голосувати. Досить рятувати себе на посаді за рахунок створення навколо мене дешевих інформаційних приводів. Історія з квартирою вже закінчилася два роки тому рішенням суду, а також закриттям провадження самою прокуратурою за статтею "відсутність події злочину. Також я подаю позов на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру про захист честі та гідності. Запрошую всіх журналістів на брифінг о 16:30 на центральному вході до Верховної Ради", - відзначив Лещенко.

Історія повторюється, але тепер у вигляді трагіфарсу. Два дні тому горе-прокурор Луценко обіцяв мені підозру за справу...

Geplaatst door Сергій Лещенко op Donderdag 16 mei 2019

Нагадаємо, спеціалізована антикорупційна прокуратура порушила кримінальну справу проти народного депутата Сергія Лещенка через купівлю квартири в центрі Києва.

Як повідомляв "Знай.ua", у вівторок, 14 травня, стало відомо про те, що Генеральна прокуратура може відкрити кримінальне провадження проти директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника. Причиною справи стало недекларування відпочинку чиновника на одній з мисливських баз у Рівненській області.

Також "Знай.ua" писав, що у вівторок, 14 травня, стало відомо про те, що народного депутата Сергія Лещенка викликають на допит у Генпрокуратуру.

Зеленський проти ВРУ: як Порошенко "кував перемогу" Зе. Пальчевський