Журналіст Олександр Дубинський прокоментував скандал навколо нардепа Сергія Лещенка, якого адвокат Трампа назвав "особистим ворогом президента США".

Сергій Лещенко, народний депутат України
Сергій Лещенко, народний депутат України

Відповідне відео він опублікував на своєму Уoutube-каналі.

"Особливе задоволення останніми днями мені приносить "шкварчання" Сергія Лещенка на сковороді, які він сам же і розігрів історією про Партію Регіонів, яку він у 2016 році опублікував, передав у всі можливі ЗМІ, де він розповідає, як "вбиває гвіздки" у кришку труни Манафорта (політтехнолог Віктора Януковича, - Ред.) і Трампа за допомогою чорної бухгалтерії партії президента-утікача", - розповідає Дубинський.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Журналіст додав, що наразі Лещенко "відхрещується" від політичного підтексту цієї історії.

"Лещенко передавав ці документи за проханням представників демократичної партії США та Хілларі Клінтон для того, щоб дискредитувати Дональда Трампа на виборах. Зроблено це було руками не тільки Лещенка, а і ряду інших людей, зокрема директора НАБУ Артема Ситника, а також представника ФБР в Україні, які зараз працюють у такому собі "центрі протидії корупції" Шабуніна".

Олександр Дубинський

Саме через цих людей - Шабуніна, Лещенка, Заліщука, Наєма, - які завжди "годувалися" із грантів та американської фінансової допомоги, - і створювався механізм дискредитації Трампа, вважає Дубинський.

"Паралельно з цим створювався механізм корупції. Чого зараз хоче Трамп? Отримати докази, що демократична партія використовувала важелі політичного впливу в Україні для дискредитації чинного президента США на виборах. І паралельно заробляли на цьому гроші", - підкреслив журналіст.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

"Ключ" історії про Хантера Байдена, сина Джо Байдена, також представника демократичних сил, з якими Трамп буде змагатися на майбутніх виборах, лежить у "квартирці" нашого із вами друга Сергія Лещенка. Для нього це - справжній "зашквар", - резюмував Дубинський.

Нагадаємо,нардеп Сергій Лещенко відреагував на висловлювання адвоката Трампа Рудольфа Джуліані.

Сергій Лещенко, народний депутат України
Сергій Лещенко, народний депутат України

Особистий адвокат президента США раніше заявив, що Лещенко – один з "ворогів президента США".

Як повідомляв раніше Знай.ua, адвокат американського президента Дональда Трампа і його близький друг Рудольф Джуліані в ефірі Fox News ошелешили гучною заявою.

Також Знай.ua писав про те, що народний депутат Сергій Лещенко поділився першими даними екзит-полу щодо другого туру виборів президента України.