Народний депутат Сергій Лещенко поділився першими даними екзит-полу щодо другого туру виборів президента України. Відповідна запис з'явився в Telegram.

Він зробив запис у вигляді опитування про фруктах і ягодах: хто голосує за кавун, а хто за яблуко.

Раніше стало відомо, що кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський отдав свій голос на одній з дільниць столиці України. Він зізнався, що не спав всю ніч і почуває себе, як і вся його команда, дещо знервовано.

Він був небагатослівний і висловив переконання, що в будь-якому випадку переможе Україна. Шоумен вийшов з кабінки, а поруч з ним була його дружина. Вона першою кинула бюлетень, а в цей час Зеленський намагався жартувати з присутніми. Дружина попросила його не показувати за кого він проголосував, а потім відійшла в бік.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Крім того, що Команда кандидата в президенти Володимира Зеленського, що в день голосування, 21 квітня, можуть створюватися штучні черги.

Про це "Зе!Команда" повідомила у своєму Telegram-каналі.

Представники команди Зеленського заявили, що після того, коли людина втомлюється стояти і чекати в черзі, щоб віддати голос за одного з кандидатів у президенти, вона може піти додому. А її голос у свою чергу можуть використовувати для фальсифікації.

"Коли ви приймаєте рішення піти з виборчої дільниці додому — ваш голос фальсифікують. Все просто", - йдеться в коментарі.

Нагадаємо, невістка Порошенко несподівано підтримала дружину Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, справі слуги народу спливли всім знайомі прізвища.

Знай. ua писав, що категорично заборонено робити на дільницях.