Сьогодні стало відомо, що секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов подає у відставку.

В Адміністрації президента розповіли, хто вже встиг втекти з корабля.

Олександр Турчинов
Олександр Турчинов

Так, з посади голови Міністерства закордонних справ йде Павло Клімкін. З'явилася інформація про відставку глави Адміністрації президента Ігоря Райніна. Джерела повідомляють, що його указ буде опубліковано увечері 19 травня напередодні інавгурації Володимира Зеленського.

Павло Клімкін
Павло Клімкін

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Заступник голови Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв 16 травня теж подав у відставку. В той же день віце-спікер, уповноважений президента з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко заявила, що йде з Тристоронньої контактної групи в Мінську.

Ірина Геращенко
Ірина Геращенко

Стало відомо, що дружина генпрокурора, нардеп Ірина Луценко покинула пост представника президента в Раді.

Ірина Луценко
Ірина Луценко

Як повідомляв раніше Знай.uа, у мережі активно обговорюють ситуацію з роздачею нагород чинним президентом України Петром Порошенком.

Також Знай.uа писав про те, що через 24 дні після того, як Порошенко програв вибори, гарант почав призначати і звільняти кадри.