Радник Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів, що інавгурація слуги народу пройде по-особливому.

"Якщо говорити в цілому про процедуру, то це буде Рада, де, згідно з чинним законодавством, новообраний президент буде приймати присягу. Після цього він відправиться в Маріїнський палац, де будуть зустрічі з представниками іноземних делегацій, з світовими лідерами. Після цього він відправиться на своє робоче місце і приступить до виконання своїх функціональних обов'язків в адміністрацію президента", — говорить радник слуги народу.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Разумков зазначає, що Зеленський офіційно розпочне роботу президента на вулиці Банковій, так як поки що немає будівлі, де б він зміг працювати

"Але думаю, що це питання з порядку денного не знімається, і ми будемо шукати можливість все-таки створення більш відкритого і більш демократичного офісу для президента", — говорить Разумков.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Варто нагадати, що Володимир Зеленський являє загрозу для олігархів.

Про це стало зрозуміло зі слів політолога Олександра Кочеткова в інтерв'ю для Politeka.

За його словами, Зеленський викликає нелюбов у системи і від нього хочуть позбутися. В України є два шляхи – вона може піти олігархічній системі, або ж Зеленський її зламає.

"На моє переконання ймовірність майже дорівнює — 55% на 45% на користь того, що він буде намагатися зламати систему. Він людина дуже амбітна, як будь-який актор, він прагне бути кращим, прагне бути першим. Тоді у всіх нас є маленький, але шанс", — стверджує політолог.

Кочетков говорить, що саме руйнування системи олігархів – ключове завдання Зеленського, як президента. Йому необхідно запропонувати іншу систему — зробити все можливе для контролю влади суспільством.

Нагадаємо, У Порошенка несподівано звернулися до Зеленського з погрозами

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський прийняв рішення, яке остаточно "поховає" Раду

Також "Знай.ua" писав про те, що Зеленський звернувся до українців з терміновим заявою