Президент Росії Володимир Путін досить активними темпами втрачає підтримку своїх співгромадян, яких дратують постійні популістські висловлювання і вчинки.

Так, росіяни з негативом реагують на повідомлення про пересування президента, які публікує в Twitter так званий "журналіст кремлівського пулу" Дмитро Смирнов.

Нещодавно Володимир Путін побував з робочим візитом в Казані на одному з заводів ВПК Російської Федерації. Політик пройшовся на камеру по цехах, поговорив з робітниками, усміхнулася людям і змусив підлабузнюватися начальника виробництва, після чого виголосив звичну для себе пафосну промову.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Виходжу з того, що ми ніколи з вами не допустимо розвалу подібних підприємств і трагедій, які з цим були пов'язані в середині 90-х років", — резюмував сказане Путін.

Втім, мова практично не змінюється від поїздки до поїздки. Мабуть, те, що говорить президент, не так вже важливо – йому треба лише їздити по підприємствах та створювати ілюзію порядку та підтримки держави.

Нагадаємо, Путіна скосив маразм на очах росіян: "Дідок зовсім кволий".

Як повідомляв Знай.uа Путін переплутав червону доріжку з льодом і летів шкереберть: відео століття.

Знай.uа писав, Путін смачно поцілувався на камеру: "З маленьких хлопчиків на бабусь вирішив перейти".