Політолог Юрій Романенко розповів, чого він чекає від новообраного президента Володимира Зеленського. За його словами, слузі народу варто зосередитися на притягненні до відповідальності політиків, якщо ті порушили закони.

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Я чекаю, що він спробує розірвати це порочне коло, коли ніхто ні за що не відповідає. Тому повинні відповісти. Хоча б Порошенка і його бригада. Зеленський повинен дотиснути їх. Інакше вони будуть дотискати його. Поки не будуть серйозні посадки, то наше тупе колесо сансари не буде розірвано", - йдеться у повідомленні Романенка.

Юрій Романенко зазначив, що притягнення політиків до відповідальності буде символізувати суттєві зміни в державній системі України. На думку експерта, без цього розвиток української держави неможливий.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Юрій Романенко
Юрій Романенко

"Зеленський може забути про все, але зосередиться тільки на тому, як посадити кілька великих риб. Бо сама посадка буде символізувати якісну зміну в державній системі. Поки буде безвідповідальність, не буде страху, а не буде страху, буде безвідповідальність. Тому потрібно зосередитися тільки на одній ключовій меті на першому етапі президентства і довести її до кінця. Без неї не буде ні зростання економіки, нічого. Довіра до влади народжується з її відповідальності", - додав політтехнолог.

Нагадаємо, що новообраний президент України Володимир Зеленський, інавгурація якого повинна пройти 20 травня, щиро вірить у звільнення Кримського півострова від російських окупантів.

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський зустрівся з послом Китаю: про що домовилися сторони.

Також "Знай.uа" писав, у мережі відреагували на різке звернення Зеленського до Ради: "Віра у вас лише міцніє".