У понеділок, 20 травня відбулася інавгурація шостого президента України Володимира Зеленського. Під час події народному депутату з "Блоку Петра Порошенка" раптово стало погано.

Нардеп зблід і впав в непритомність в момент, коли Зеленський заявив, що розпускає парламент IIX скликання. Депутата вивезли на візку з бічного входу будівлі Ради після цього швидка відвезла його в лікарню.

Під час інавгурації новообраного президента Володимир Зеленський заявив про розпуск Верховної Ради України.

"Я розпускаю Верховну Раду восьмого скликання" — сказав Зеленський.

Також гарант додав, що вимагає від депутатів прийняття низки законів та звільнити з посади міністра оборони, Генерального прокурора України та голову СБУ. Зеленський дав депутатам на це два місяці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Прошу прийняти Закон про скасування депутатської недоторканності, Закон про кримінальну відповідальність за кримінальне збагачення, багатостраждальний виборчий кодекс і зробіть, будь ласка, відкриті списки. Прошу вас звільнити з посади голову служби безпеки України, Генерального прокурора України, міністра оборони України. І це далеко не все, що можна зробити", - додав президент.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський отримав приємний привіт від Європи: висловлюємо повну підтримку.

Як повідомляв "Знай.uа", Романенко дав цінну пораду Зеленському перед інавгурацією: "Повинен пам'ятати".

Також "Знай.uа" писав, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.