Політолог Юрій Романенко поділився враженнями від головної події року - інавгурації шостого президента України Володимира Зеленського, яка відбулася в понеділок, 20 травня, у стінах Верховної Ради.

Інавгурація Володимира Зеленського

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Знаєте, найяскравіше відчуття в момент інавгурації - це презирство Зеленського до цим шахраїв у залі Верховної Ради. Цей скепсис з боку шахраїв і злодіїв в залі Ради просто фізично відчувався. Вони самі не вірили, що це не сон. Парубій, який гавкнув, щоб було смішно, просто висловив їх загальний настрій. Вони вважають, що все, що відбувається в країні, - це смішно. Це і є їх реальне ставлення до людей. Цих лицемірів і тварин, які люблять пустити сльозу на публіку, а реально пруться зі страждань народу. Але вітер почав дути в іншу сторону. І сподіваюся, що скоро смішно буде нам", - підкреслив Романенко.

Знаете, самое прекрасное ощущение в момент инаугурации - это презрение Зеленского к этим жуликам в зале Верховной Рады....

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Yuriy Romanenko op Maandag 20 mei 2019

Українці взялися активно коментувати публікацію політолога.

"Червоніли та пітніли", "Хлопці веселилися усі 5 років - настала їхня черга плакати", "Одна фізіономія Грицака чого вартує", "Ви помітили пики "колишніх"? За це можна усе віддати", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, у понеділок, 20 травня, у будівлі Верховної Ради України відбувається інаугурація новообраного президента Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Після церемонії він офіційно вступить на пост глави держави та стане шостим президентом незалежної України.

Наразі відомо, що Зеленський уже прибув на місце церемонії та вона стартувала вчасно - о 10:00 за київським часом.

Численні прихильники слуги народу висловили захоплення тим, що Володимир Зеленський прийшов пішки та привітався з людьми.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники парламентських політсил і Володимир Зеленський дійшли згоди щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що у команді слуги народу впевнені, що Петро Порошенко в останні тижні своєї каденції проводить масові кадрові ротації, користуючись зволіканням з інавгурацією.