Спікер Верховної Ради Андрій Парубій не на жарт розлютував українців поведінкою під час інавгурації президента Володимира Зеленського - після завершення промови гаранта Парубій відзначив, що це "було весело".

Андрій Парубій

Відповідним коментарем щодо скандалу поділилися у спільноті "Голос соборності" у Facebook.

"Весело було? Серйозно? Тобі весело було слухати, як президент говорив про Донбас? Про сім'ї, які втрачали своїх дітей? Про мільйони, які зараз не в Україні, тому що немає умов для гідного життя та оплати? Про дороги, що ремонтуються у фантазіях? Де саме, падло, тобі весело було?", - обурюється автор публікації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Варто нагадати, що політолог Юрій Романенко поділився враженнями від головної події року - інавгурації шостого президента України Володимира Зеленського, яка відбулася в понеділок, 20 травня, у стінах Верховної Ради.

Інавгурація Володимира Зеленського

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Знаєте, найяскравіше відчуття в момент інавгурації - це презирство Зеленського до цим шахраїв у залі Верховної Ради. Цей скепсис з боку шахраїв і злодіїв в залі Ради просто фізично відчувався. Вони самі не вірили, що це не сон. Парубій, який гавкнув, щоб було смішно, просто висловив їх загальний настрій. Вони вважають, що все, що відбувається в країні, - це смішно. Це і є їх реальне ставлення до людей. Цих лицемірів і тварин, які люблять пустити сльозу на публіку, а реально пруться зі страждань народу. Але вітер почав дути в іншу сторону. І сподіваюся, що скоро смішно буде нам", - підкреслив Романенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники парламентських політсил і Володимир Зеленський дійшли згоди щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що у команді слуги народу впевнені, що Петро Порошенко в останні тижні своєї каденції проводить масові кадрові ротації, користуючись зволіканням з інавгурацією.