Президент України Володимир Зеленський, інавгурація якого відбулася 20 травня, подав електронну декларацію про доходи за 2018 рік.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє Hromadske.UA.

"У декларації Володимир Зеленський вказав віллу в Італії, квартиру у Британії та нерухомість у анексованому Криму", - йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що політолог Юрій Романенко поділився враженнями від головної події року - інавгурації шостого президента України Володимира Зеленського, яка відбулася в понеділок, 20 травня, у стінах Верховної Ради.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Інавгурація Володимира Зеленського

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Знаєте, найяскравіше відчуття в момент інавгурації - це презирство Зеленського до цим шахраїв у залі Верховної Ради. Цей скепсис з боку шахраїв і злодіїв в залі Ради просто фізично відчувався. Вони самі не вірили, що це не сон. Парубій, який гавкнув, щоб було смішно, просто висловив їх загальний настрій. Вони вважають, що все, що відбувається в країні, - це смішно. Це і є їх реальне ставлення до людей. Цих лицемірів і тварин, які люблять пустити сльозу на публіку, а реально пруться зі страждань народу. Але вітер почав дути в іншу сторону. І сподіваюся, що скоро смішно буде нам", - підкреслив Романенко.

Нагадаємо, у анексованому РФ Криму знайшли ту саму розкішну квартиру, яка належить дружині новообраного президента України Володимира Зеленського Олені. Про це повідомляє "Крим.Реалії".

З'ясувалося, що пентхаус з паркувальним місцем розташований в елітному ЖК "Імператор" біля моря навпроти Лівадійського палацу.

Згідно з інформацією, п'ятиповерховий комплекс було побудовано в 2009 році на замовлення компанії "Біларт", яка належить бізнесменам з Дніпра Євгенію і Василю Астіонам. Останній – депутат Дніпровської облради і займає 88 місце у топ-100 найбагатших українців за версією журналу "Фокус", маючи капітал у 70 млн доларів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники парламентських політсил і Володимир Зеленський дійшли згоди щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що у команді слуги народу впевнені, що Петро Порошенко в останні тижні своєї каденції проводить масові кадрові ротації, користуючись зволіканням з інавгурацією.