20 травня у Києві відбулася присяга новообраного президента Володимира Зеленського на вірність українському народові. Як виглядав сам президент і його чарівна перша леді? Про це написав Clutch.

Звичайно, зіркою головного політичного події став сам Володимир і його перша леді. Сьогодні ця пара буде в центрі уваги всього світу і від того, як вони будуть виглядати, залежить багато чого.

Володимир в прекрасному настрої з'явився перед народом у чорному діловому костюмі, який доповнив білосніжною сорочкою.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

В залі Верховної Ради його підтримувала дружина, яка вперше вийшла на публіку у статусі першої леді. Олена, як завжди, була чудова. Білосніжний жакет, зібране волосся, і стриманий акуратний макіяж з акцентом на очі. Свій образ чоловіка Зеленського доповнила невеликими золотими прикрасами.

Варто відзначити, що 41-річна перша леді виглядала неймовірно стильно. Сміємо сподіватися, що Олена ще не раз порадує українців своїми образами, і гідно представлятиме країну на різних світових аренах.

Нагадаємо, у понеділок, 20 травня, відбулася церемонія інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського у Верховній Раді. На ній стався неприємний конфуз, президентське посвідчення впало на підлогу.

Посвідчення президента України шостого чолі держави Володимиру Зеленському вручила голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук. Зеленський поклав важливий документ на спеціальну подушечку, яку тримав один із співробітників почесної варти.

Також ми писали, що після закінчення інавгурації в кабінеті спікера Андрія Парубія зібралися прем'єр-міністр Володимир Гройсман і президент Петро Порошенко. Вони зібралися думати, що робити далі.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський зробив гучну заяву за день до інавгурації.

Знай. ua писав, що у Зеленського показали детальну програму інавгурації.