В.о.міністра охорони здоров'я Уляна Супрун не подаватиме у відставку.

Глава МОЗ заявила, що вона наразі не має наміру залишати свій пост, адже реформа системи охорони здоров'я передбачає ще багато змін.

Виконувачка обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун заявила, що не має наміру подавати у відставку, оскільки "рішення про відставку уряду залишається в компетенції прем'єр-міністра".

Про це повідомляє "Укрінформ".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Працюємо далі. Рішення про відставку уряду залишається в компетенції прем`єр-міністра. Трансформація охорони здоров‘я продовжується, зміни вже почалися і вони успішні", — сказала Супрун.

Нагадаємо, під час церемонії інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск парламенту. Він також закликав Кабінет міністрів України "взяти папір і ручку та звільнити свої місця для тих, хто буде думати про наступні покоління, а не про наступні вибори ".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський озвучив наступні дії після інавгурації

Також Знай.ua писав, генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш звернувся до новообраного президента України Володимира Зеленського.