З'явилася інформація, що у вівторок, 21 травня міністр оборони України Степан Полторак вранці приїхав в Адміністрацію президента України для зустрічі із Володимиром Зеленським.

За інформацією ЗМІ, главу Міноборони терміново викликав президент України Володимир Зеленський. Про це пише портал "Політека".

Як відомо, Степан Полторак напередодні написав рапорт про свою відставку, а сьогодні він прийшов в Адміністрацію президента України на зустріч з Володимиром Зеленським:

"Викликав президент України", — відповів Міністр Оборони на питання репортерів про те, чому він сьогодні прийшов в Адміністрацію Президента.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, що після зустрічі з'явилася інформація про те, що Полторак залишиться на посаді міністра оборони за рішенням українського парламенту.

Степан Полторак також пояснив журналістам своє рішення про відставку і заявив, що не залишить керівництво ЗС України одразу:

"Я таке рішення для себе прийняв, я про це сказав президентові ще позавчора до інавгурації, що я напишу заяву про звільнення. Я не міг написати раніше, тому що Володимир Олександрович став президентом тільки вчора. Я дочекався, коли він приніс присягу народу України і подав рапорт на звільнення".

Нагадаємо, розпуск Ради: Зеленський терміново скликає фракції.

Як повідомляв Знай.uа інавгурація Зеленського: різницю між Україною і Росією показали одним фото, питання залишилися?

Знай.uа писав, хто з міністрів опиняться "на вулиці": радник Зеленського назвав імена.