Відома блогер Ліза Богуцька прокоментувала образ дружини новообраного президента Олени Зеленської під час церемонії інавгурації слуги народу.

Президент Володимир Зеленський та перша леді країни

Відповідною публікацією вона поділилася на своїй сторінці у Facebook.

"Я написала Олені, що нарешті у нас з'явилася Перша справжня Леді. Не "батя, я старалася" і не "перша жетретися". Я дуже хотіла, щоб у нас з'явилася скромна, красива, стильна, розумна Леді, схожа на Меланію Трамп. І ось домріялась. Лена дуже схожа. Так, друзі. Дружини наших гарантів ніколи не відрізнялися комплексом якостей, які б відповідали високим стандартам. Я не знаю поки, чим буде займатися Перша Леді. Напевно вести якісь благодійні проекти. Дай Бог, щоб у неї все вийшло. І щоб, коли закінчиться каденція Президента Зеленського, вона ще довго для нас усіх залишалася найкращою", - побажала Богуцька.

Жутко не люблю подхалимаж и заискивание. Терпеть не могу это не просто от себя к кому-то, но и от кого-то ко мне....

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще
Geplaatst door Liza Bogutskaya op Maandag 20 mei 2019

Окрім того, вона висловилася щодо вбрання Олени у доленосний для чоловіка день.

"З ранку читаю в стрічці обговорення вчорашнього вбрання Олени. На мій погляд, воно прекрасне. Розумниця дизайнер. Костюм пошитий бездоганно. Нетрадиційний покрій, вишивка стилізованого голуба миру на пелерині, підкреслені лінії фігури і ... колір. Білий. Чистий. Саме з чистого білого аркуша починається робота над чудовим проектом "Україна". Одним словом, мені дуже сподобалося, хоча я бачила Олену в костюмі тільки на фотографіях. Зачіска, стриманий макіяж і чарівна посмішка", - відзначає Богуцька.

"Скажу чесно: мені здається, що ми отримали і Меланію Трамп і Сандра Руловс в одній особі. В особі Олени Зеленської. Дай Бог нам ще через 5 років після завершення Президентської каденції Володимира називати Олену "Наша Перша Леді"", - резюмувала блогер.

Нагадаємо, Олена Зеленська завела аккаунт в Instagram, українці вже пишуть перші звернення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Також портал "Знай.uа" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.