В Єрусалимському патріархаті главу МП в Україні Онуфрія зарахували до служителів Російської церкви. Про це повідомив священик Іван Сидор на своїй сторінці в Facebook.

"Єрусалимська Патріархія іменує Митрополита Онуфрія (Березовського) служителем Російського Патріархату: "The Metropolitan of Kiev Onufri of the Russian Patriarchate visits the Patriarchate of Jerusalem", - написав священик.

Іван Сидор також додав, що в Україні перейменування "УПЦ МП" на "Російську православну церкву в Україні" призупинили на невизначений час.

За словами священика, в Єрусалимській церкві знають, митрополитом якого патріархату є владика Онуфрій.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Як приймають у світі, так і приймайте в Україні", - заявив Іван Сидор.

Єрусалимська Патріархія іменує Митрополита Онуфрія (Березовського) служителем Російського Патріархату: «The Metropolitan...

Geplaatst door John Sydor op Zaterdag 18 mei 2019

Нагадаємо, що ПЦУ оприлюднила постанову помісного собору Української православної церкви Київського патріархату про саморозпуск.

Як повідомляв портал Знай.uа, 24 травня відбудеться священний синод Православної церкви України.

Також портал Знай.uа писав, що Вселенський патріарх може припинити дію Томосу про надання автокефалії ПЦУ до моменту подолання канонічної кризи.