У вівторок, 21 травня, чинний голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив про термінове скликання засідання парламенту. Про це чиновник повідомив у соціальній мережі Twitter.

Так, стало відомо, що позачергове засідання Верховної Ради відбудеться вранці в середу, 22 травня.

"Підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання Верховної Ради України на 22 травня 2019 року о 12:00", - написав Парубій.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що новообраний президент України Володимир Зеленський призначив адвоката Ігоря Коломойського і за сумісництвом свого радника Андрія Богдана главою Адміністрації президента.

Як повідомляв портал Знай.uа, спікер Верховної Ради Андрій Парубій не на жарт розлютив українців поведінкою під час інавгурації президента Володимира Зеленського - після завершення промови гаранта Парубій зазначив, що це "було весело".

Також портал Знай.uа писав, що в день інавгурації президента України Володимира Зеленського 20 травня прем'єр-міністр Володимир Гройсман офіційно заявив, що йде у відставку. Про це стало відомо на екстреному брифінгу Кабінету міністрів.