Новообраний президент Володимир Зеленський наразі вирішує, куди саме здійснить свій перший закордонний візит.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це повідомив глава його адміністрації Андрій Богдан.

За словами "правої руки" президента, Зеленський отримав кілька пропозицій.

"Є багато пропозицій, завжди в політикумі дуже важливий перший візит, ми думаємо над цим, але відповіді поки немає", — заявив Андрій Богдан.

Андрій Богдан
Андрій Богдан

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, у понеділок, 20 травня, у будівлі Верховної Ради України відбулась церемонія інаугурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Інавгурація Володимира Зеленського
Інавгурація Володимира Зеленського

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час церемонії інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.

Верховна Рада
Верховна Рада

Також він окремо попросив депутатів не розслаблятися та протягом двох найближчих місяців ухвалити ряд важливих законів, зокрема про скасування депутатської недоторканності, ввести кримінальну відповідальність за незаконне збагачення та нарешті прийняти довгостраждальний виборчий кодекс.

Також Знай.ua писав про те, що українцям показали "закулісся" інавгурації Володимира Зеленського, за якою у понеділок, 20 травня, спостерігали мільйони українців.

Володимир Зеленський

Відповідним відео поділилися на офіційній сторінці Зе!Команди.

На кадрах видно, як майбутній президент готується до офіційного вступу на посаду - разом із дружиною Оленою Зеленською та соратниками він прямує до Верховної Ради, аби скласти присягу на вірність народу України.

Судячи з відео, настрій у слуги народу піднесений, хвилювання, якщо і є, зовсім не помічається.