Серед кремлівських пропагандистів паніка. Відомо, що в Москві забили тривогу через ймовірного провалу кампанії з роздачі російських паспортів у "ДНР". З'явилася інформація про те, чому ситуація виходить з-під контролю.

Дану новину повідомляють ЗМІ Росії.

Так, російський журналіст Роман Манекін повідомив, що компанію з паспортизації жителів "ДНР" може бути провалено. Як відомо, російський президент Володимир Путін дав добро на те, щоб українці, які проживають в зоні кризової ситуації Донбасу, могли отримати паспорта громадянина РФ за спрощеною процедурою.

За словами Манекіна, без впровадження спецзаходів ця кампанія приречена.

"При будь-якій системі підрахунку, виходить, що до кінця літа 2019 року, паспорти РФ зможуть отримати не більше 60 тис. осіб з 2,3 млн населення "ДНР". Це — як в комп'ютерних технологіях: при постановці нових завдань, старі помилки, накопичені системою в процесі експлуатації, накопичуються", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, українців змусять замінити старі паспорти на ID-карти: займайте чергу.

Як повідомляв Знай.uа українців зобов'яжуть перейти на біопаспорти.

Знай.uа писав, прописка онлайн: українцям показали підводні камені скандального закону.