Низка гучних відставок в Україні триває, адже стало відомо про "обезголовлювання" важливого органу, який відповідає за безпеку президента.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник Управління Державної охорони Валерій Гелетей.

При цьому Гелетей заявив, що пишається своєю роботою на вказаному посту.

"Пишаюся кожним своїм робочим днем в Управлінні державної охорони України. Разом з тим, розумію, що новообраний президент України повинен формувати свою власну команду", – зазначив він.

Крім того Гелетей відзначив, що рішення про звільнення прийняв доволі давно, проте чекав на офіційну інавгурацію.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Пишаюсь кожним своїм робочим днем в Управлінні державної охорони України. Разом із тим, розумію, що новообраний...

Geplaatst door Валерій Гелетей op Woensdag 22 mei 2019

"Для себе я вирішив, що напишу рапорт на звільнення після інавгурації, оскільки залишити свій підрозділ напередодні цієї важливої події було б безвідповідально", – підкреслив він.

Варто нагадати, що у середу, 22 травня, стало відомо про те, що новообраний президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Олександра Данилюка на посаду секретаря РНБО.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський запустив відеоблог, у якому планує ділитися з українцями важливими подробицями життя глави держави. Варто нагадати, що українцям показали "закулісся" інавгурації Володимира Зеленського, за якою у понеділок, 20 травня, спостерігали мільйони українців.

Як повідомляв "Знай.ua", з'явилася інформація, що e "БПП" вирішили помахати кулаками після програшу. Виявляється, що призначення Андрія Богдана на пост глави Адміністрації президента нібито планують оскаржити в судовому порядку. Варто нагадати той факт, що ще 21 травня президент Володимир Зеленський призначив главою своєї адміністрації Андрія Богдана.

Також "Знай.ua" писав, що експерт з управління репутацією Борис Тизенгаузен впевнений, що головний радикал країни Ляшко використовує главу держави для досягнення своїх цілей. 21 квітня Олег Ляшко влаштував переполох в Адміністрації президента на Банковій. Він почав вести пряму трансляцію і влаштував скандал з охороною. Таким чином вимагав відкритої консультації щодо розпуску Верховної Ради.