Навіть після інавгурації та офіційного вступу на пост президента Володимиром Зеленським прибічники Петра Порошенка не можуть заспокоїтися і дати пошматованій війною та корупційними скандалами країні прийти до тями.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Так у четвер, 23 травня, "фанати" Порошенка здивували українців "ноу-хау" - вони розмістили петицію за відставку нового президента Володимира Зеленського у графі петицій на офіційному сайті глави держави.

"Вельмишановний Володимире Олександровичу! Голосування за вас було у більшості своїй протестним. Насправді ви не маєте підтримки 73% виборців. Ваша особа зовсім не об'єднує більшість українців, що мають різні, часто діаметрально протилежні бажання. Ви консолідували протест, не даючи конкретних обіцянок і політичних орієнтирів, однак тепер, після обрання і інавгурації, Ви не можете не мати конкретного шляху", - йдеться у тексті петиції.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Для того, аби петицію розглянули, документ має набрати 25 ооо голосів.

Сумно, що замість того, аби змиритися із поразкою екс-президента, 27% продовжують "каламутити воду" на самому старті нового глави держави.

Нагадаємо, у вівторок, 21 травня, президент Володимир Зеленський разом із лідерами фракцій Верховної Ради домовився про розпуск парламенту і позачергові вибори.

Верховна Рада
Верховна Рада

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на заяву команди новообраного глави держави.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час церемонії інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.

Верховна Рада
Верховна Рада

Також він окремо попросив депутатів не розслаблятися та протягом двох найближчих місяців ухвалити ряд важливих законів, зокрема про скасування депутатської недоторканності, ввести кримінальну відповідальність за незаконне збагачення та нарешті прийняти довгостраждальний виборчий кодекс.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.