Прихильники чинного гаранта та кандидата у президенти Петра Порошенка лютують у мережі через високі рейтинги його головного опонента Володимира Зеленського.

Відповідний допис із закликом "голосуйте, будь ласка" з'явився у Facebook.

Із тексту помітно, що чоловік, який явно є "фанатом" Порошенка, буквально знавіснів через результати першого туру виборів, за якими наразі перемагає слуга народу.

Користувач опустився до нецензурної лайки в адресу прибічників Зеленського, однак наприкінці цієї "зливи матюків" він звернувся до українців із "люб'язним проханням" голосувати за Порошенка у другому турі.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Варто відзначити, що емоції українців через вибори буквально киплять, тому другий тур навряд чи обійдеться без інцидентів, гострих суперечок і, на жаль, взаємних образ серед виборців, які повинні бути як ніколи консолідованими.

Нагадаємо, журналіст Юрій Романенко прокоментував ситуацію, яка склалася довкола першого туру виборів президента - за інформацією екзит-полів, наразі лідером перегонів є Володимир Зеленський, а друге місце за кількістю голосів українців посідає Петро Порошенко.

Про це він написав на своїй сторінці у Telegram-каналі.

Якщо ці два кандидати вийдуть до другого туру - передбачені дебати. Однак журналіст наголосив на гучному скандалі, який мав місце незадовго до 31 березня - Порошенко публічно образив слугу народу, обізвавши його "маріонеткою Коломойського".

Як повідомляв раніше Знай.ua, після оприлюднення екзит-полів кандидат в президенти Володимр Зеленський звернувся до українців та пообіцяв не влаштовувати "майдани", якщо програє вибори у другому турі.

Про це він сказав на брифінгу.

"До речі, якщо Порошенко таки проповзе у другий тур, а ми розуміємо, що вони зараз судорожно мухлюют над цим, то Зеленському потрібно примусити його вибачитися за "маріонетку Коломойського". Навіть Янукович не опускався до такої образи опонентів. А не вибачиться, то і на дебати Зеленському йти не потрібно. Про що можна дебатувати з такою людиною?", - вважає журналіст.

Також Знай.ua писав про те, що станом на 01 квітня 0 08:45 ЦВК оопрацювала вже 50% голосів виборців та назвала перші результати.