Екс-Перша леді України в ефірі одного з українських радіо дала пораду своїй наступниці Олені Зеленській, щоб та робила виключно те, до чого у неї лежить душа і нікого не слухала.

"Хочу побажати, щоб вона не прислухалася до порад політтехнологів і якихось протоколістів і робила те, до чого у неї лежить душа, коли вона бачить, що не може не робити чогось корисного для суспільства. Тільки з такими емоціями можна досягти добрих результатів", – розповіла Марина Порошенко.

За словами Марини Порошенко, після інавгурації Зеленського вона з сім'єю хотіла б відправитися в довгоочікувану відпустку, проте не впевнена, чи вийде це зробити. Також вона розповіла, що чоловік, з яким вони одружені 35 років, дарує їй квіти тільки на свята і розкрила секрет гармонійних стосунків.

"Не чекати, що тобі хтось щось повинен зробити. Думати про себе, що ти можеш зробити і йти зі своїм відкритим серцем і любов'ю", – додала перша леді.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, українські політики поспішають наслідувати Зеленському, але виходить дешевий піар і ганьба.

Як повідомляв Знай.uа "Фанати" Порошенка оголосили війну Зеленському: "У відставку!".

Знай.uа писав, інавгурація Зеленського викликала сльози радості українців.