У Адміністрації Володимира Зеленського прокоментували петицію про відставку глави держави, зареєстровану на його офіційному сайті.

Володимир Зеленський

Відповідний коментар глава АП Андрій Богдан озвучив у ефірі "Право на владу" на 1+1.

Він заявив, що петиція про відставку Володимира Зеленського була розцінена в Адміністрації президента як жарт.

"Ми розцінюємо цю петицію як жарт. Можливо, навіть дотепний жарт. Законом передбачені випадки, коли закінчуються повноваження президента. Ці петиції не є підставою для реагування шляхом припинення повноважень президента", - заявив Богдан.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Андрій Богдан у програмі "Право на владу"
Андрій Богдан у програмі "Право на владу"

За словами правої руки президента, велика підтримка петиції продемонструвала АП, що частина українців не задоволена діями Володимира Зеленського.

"Але в будь-якому випадку, ми розуміємо, що є частина населення, яка незадоволена діями чинного президента. Ми будемо старатися, щоб ця частина зменшувалась шляхом їх переконання", - додав Богдан.

Варто нагадати, що 22 травня на офіційному сайті президента з'явилася петиція за відставку Зеленського. На даний момент петиція вже набрала більше 39 000 голосів за необхідних 25 тисяч. Тепер вона в статусі "очікує розгляду" - для цього виділено конкретний термін - 92 дні.

Навіть після інавгурації та офіційного вступу на пост президента Володимиром Зеленським прибічники Петра Порошенка не можуть заспокоїтися і дати пошматованій війною та корупційними скандалами країні прийти до тями.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Так у четвер, 23 травня, "фанати" Порошенка здивували українців "ноу-хау" - вони розмістили петицію за відставку нового президента Володимира Зеленського у графі петицій на офіційному сайті глави держави.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час церемонії інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.