Володимира Зеленського нерідко пов'язують з Коломойським і вважають, що саме він є спонсором його кампанії. Однак у мережі з'явилася інформація про ще одного чоловіка, який безпосередньо курує гумориста.

Передвиборна гонка – справа витратна. Однак комік і "слуга народу" Володимир Зеленський дуже різко і впевнено взяв старт. При цьому ледве він встиг озвучити своє бажання брати участь у майбутніх виборах, як по всій країні вже почали з'являтися агітаційні бігборди.

При цьому передвиборча кампанія вимагає величезних вкладень і навіть відомий український гуморист самостійно не зміг би потягнути цю ношу. ЗМІ переконані, що амбітний Зеленський отримує допомогу.

Українці переконані, що Зеленського спонсорує власник "1+1", український олігарх Ігор Коломойський. Однак воліє бути в тіні і не контактує з тим, кому допомагає.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Одночасно з цим з'явилася інформація, що кампанією Зеленського щільно займається соратник Коломойського – забудовник і керівник єврейської громади Києва Олександр Левін. Також нескоторые джерела повідомляють, що він веде переговори щодо залучення в проект американських політтехнологів.

Партія «Слуга народу» сатирика Володимира Зеленського зайняла б друге місце на парламентських виборах, якби вони відбувались наступної неділі. Згідно з результатами соціологічного дослідження електоральних настроїв українців, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

Нагадаємо, украинцам заборонили "Любов", Зеленський - в прольоті. У Держкіно назвали причину заборони.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленського жорстко поставили на місце. Українська письменниця жорстко відповіла колезі Зелінського.

Знай. ua писав, що власники ID-карток не зможуть голосувати, що забули розповісти українцям.