Політолог Юрій Романенко пояснив причини нападок та відкритої агресії з боку прихильників Петра Порошенка у бік нового президента Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє ХВИЛЯ.

"Вчора президент України Володимир Зеленський на iForum виступив з промовою, присвяченій інноваціям. Як і слід було очікувати, мова тут же підірвала елітну чвертку, яка почала волати про те, що "риторика не президентська", "лексика жахлива", і, взагалі, "жах, жах, яке бидло нами править", - пише Романенко.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Політолог пояснив претензії порошенківської меншості багатьма факторами, серед яких - легковірність, поверховість та звичка слухати "красиву риторику" без підтвердження її реальними справами та сприймати це як належне.

"Головна трагедія нашої "просунутої громадськості", що волає, шипить, гавкає з приводу Зеленського полягає в тому, що вона хоче, щоб країною керувала мумія в розшитих золотом шатах, яка буде випромінювати мудрість і благопристойність. У їх розумінні цей щасливець волею Бога опинився на вершині харчового ланцюжка, випромінює спокій і умиротворення вищої Істоти, що дає настанови недбайливим чадам. Тобто, насправді, вони хочуть Царя, що, правда, не заважає їм проклинати Путіна. По суті, вони хочуть свого Путіна, але з українським людським обличчям", - вважає політолог.

"Тому вся ця публіка так оргазмірувала про вигляді папірці з карлючками під назвою Томос",- пояснює Романенко.

Він називає причину нападок на Зеленського з точки зору прибічників Порошенка.

"І ось цей жвавий хлопець з кострубатою мовою саме тому так їх коробить. Тому що вони хочуть красивої декорації, яка захищає їх свідомість від того просто факту, що насправді, вони такі ж кострубаті, і ніяка не еліта, ніякі не європейці, ніякі не обрані. А таке ж бидло, як і всі. І усвідомлення ними, що ось воно, бидло, таке ж бидло, як і вони, раптом зайняло цей сакральний трон, просто нестерпно для них".

Володимир Зеленський

"Зеленський ламає звичний уклад, картину до якої всі звикли. Ось коли найголовніший п*здить, але робить це красиво, використовуючи високопарні слова, то він молодець. А коли головний використовує звичайну лексику, то він кидає виклик "священному порядку", - резюмував Романенко.

Нагадаємо, у четвер, 23 травня, президент України Володимир Зеленський виступив у Міжнародному виставковому центрі на заході іForum 2019.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час церемонії інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.