У команді президента Володимира Зеленського заявили, що лідер фракцій Верховної Ради України не дотрималися своїх обіцянок щодо прийняття законопроектів слуги народу.

Про це розповів глава Адміністрації президента Андрій Богдан в ефірі одного з українських телеканалів.

Богдан додав, що вони готові опублікувати відео та стенограми цих переговорів, аби надати докази.

"Ми не тільки опублікуємо стенограму, але і відео, де будуть висловлювання всіх голів фракцій, які підтримували (запропоновані до законопроекту поправки до виборчого законодавства, – Ред.), а потім за ніч різко змінили думку", — заявив голова адміністрації.

Андрій Богдан
Андрій Богдан

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика

За його словами, це стало "несподіваним уроком" для команди шостого президента України Володимира Зеленського.

"Ми вивчили цей урок", – резюмував Андрій Богдан.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Варто зазначити, що Верховна Рада України 22 травня не внесла до порядку денного законопроект президента про зміни у виборчому законодавстві, які передбачали запровадження пропорційної виборчої системи та зниження прохідного бар'єру до 3%. За внесення в порядок денний цього документа проголосували 92 парламентарії, тоді як було потрібно не менше 226 голосів.

Нагадаємо, що команда Яценюка наїхала на Зеленського - відповідь не змусила себе чекати, регоче вся Україна: "Працював у вашого патрона".

Як повідомляв Знай.uа, унікальні знімки весілля Зеленських злили в мережу: витончена фігурка Олени і сяючі очі Володимира.

Також портал Знай.uа писав, 23 травня на другий день міжнародного фестивалю "Книжковий арсенал" у Києві прийшов президент України Володимир Зеленський. Глава держави придбав дитячі книги на суму 300 гривень, а видавничий дім "Школа" подарував йому видання "Кобзаря" Тараса Шевченка дорадянських часів.