Голова Генерального штабу ЗСУ Руслан Хомчак переконаний, що командувач силами спеціальних операцій Ігор Луньов не здійснив демаршу тим, що не віддав честь новообраному президенту Володимиру Зеленському після його інавгурації. Про це він повідомив українським ЗМІ.

"Ніякого демаршу немає, в цьому я впевнений. Він професіонал, військовий, він не політик і в політику не втручається", - сказав Хомчак.

Крім того, він додав, що президенту ніхто не віддавав честь, так як від них цього не вимагають.

"В тому, що хтось не віддав військове вітання президенту, я не бачу ніякого подвійного дна. По-перше, я прекрасно знаю генерала Луньова, ніяких дзвінків він не кидає, він чесний, порядний генерал, який виконує свої обов'язки. Можливо, перехвилювався", - сказав Хомчак, додавши, що краще про це запитати у самого Луньова.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Також він пояснив свою позицію щодо того, чи залишиться Луньов на своїй посаді після цього.

"Я прийшов не за тим, щоб усіх зняти з посад. Всіх поміняти – це не вихід. Звичайно, я буду приймати кадрові рішення, тому що я знаю, яким я хочу бачити процес управління. Він сьогодні не зовсім такою, якою треба. Але спочатку треба розібратися, в чому причина, і підправити. Тому що, якщо люди займають ті чи інші посади, вони не з неба на ті посади впали, вони служили, за ними йдуть люди, колективи", - пояснив він.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський на iForum послав потужний сигнал мільйонам молодих українців.

Також Знай. ua писав, що Зеленський вразив простотою на "Книжковому арсеналі".